Kategóriák
Termék részletek


CSERÉLHETŐ FCPPS-10001 10”X2.5” MÉRETŰ SZŰRŐBETÉT

CSERÉLHETŐ FCPPS-10001 10”X2.5” MÉRETŰ SZŰRŐBETÉT

Termék ára
940 Ft Bruttó
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
FCPPS1001
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Felhasználási területek:
A vezetékes vízben és a kútvízben lévő előszűrt homokszemcsék, iszapos szennyeződések, rozsda és egyéb üledékek, lebegőanyagok eltávolítására.
Háztartásokban, vendéglátásban, szálláshelyeken, szolgáltató ágazatban a bejövő hálózati ivóvíz szennyeződéseinek másodlagos kiszűrésére a beépített védendő vízgépészeti szerelvények és berendezések előtti szakaszba, az elsődleges előszűrő betét után telepítve, pl. közvetlenül a vízlágyító berendezések elé telepíthető
Mezőgazdaságban és háztartásokban öntözésre használt víz és kútvíz lebegőanyag tartalmának csökkentésére, a szivattyúk nyomó ágába kötve védi az érzékeny szórófejeket a homok, rozsda vagy iszap káros hatásától.
Ipari alkalmazásokban és ipari vízkezelésben vízkezelő rendszerek elemeinek védelmére.
Uszodatechnikában, öntözéstechnikában, szökőkutaknál és iparban pl. vegyszeradagolók mérőkörében az áramlásérzékelő előtt telepítve, tartályok érzékeny töltőszelepei előtt és vízórák előtt beépítve védi a redszert a mechanikai sérüléstől, meghibásodásától és annak következményeitől (túltöltések vagy fals jelzések)
Vastalanító vagy aktívszenes szűrőbetétek előtti előszűrőként beépítve azok élettartamát jelentősen képes megnövelni, ezáltal segíti a szűrőbetét költségek nagy arányú csökkentését.
A szűrőbetétet a csőrendszerbe épített, megfelelő méretű szűrőházban kell elhelyezni. Nyomásesés bekövetkeztekor és időszakos használat esetén legalább 6 havonta szűrőbetét csere szükséges.

Webáruház készítés