Kategóriák
Termék részletek


Fernox Cleaner F5 Express tisztító adalék

Fernox Cleaner F5 Express tisztító adalék

Termék ára
12 160 Ft Bruttó
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
58775
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Fernox F5 Express

 

-Gyors, kényelmes és egyszerűen használható – 30 másodperc alatt a rendszerbe juttatható
-100 %-ban újrahasznosítható palack
-A mellékelt töltőcsővel a radiátorba vagy a rendszerbe adagolható
-Kompatibilis minden fémmel és anyaggal, az alumíniumot is beleértve
-Eltávolítja az iszapot, a vízkövet, és helyreállítja a fűtési hatékonyságot
-Eltávolítja a folyasztószer maradványokat és egyéb törmeléket
-Semleges, nem veszélyes és környezetbarát készítmény
-280ml

 

A termék leírása:

A Cleaner F5 Express olyan aeroszol termék, amely gyorsan és egyszerűen beadagolható a rendszerbe bármiféle felfordulás vagy a felhasználónak okozott kényelmetlenség nélkül. Mint minden Fernox Cleaner, a Cleaner F5 Express ténylegesen semleges tisztító. A Cleaner F5 Express arra szolgál, hogy az üzembe helyezés előtt megtisztítsa az új berendezéseket a BS7593:1992 szerint, eltávolítva az áramlási maradványokat és az egyéb telepítési törmeléket, segítse a rendszer élettartamának meghosszabbítását. A Cleaner F5 Express a Fernox Powerflow MKII géppel és a nagyteljesítményű öblítő gépek minden ismert típusával együtt alkalmazható minden törmelék, iszap és vízkő eltávolítására a meglévő rendszerekből. Így helyreállítja a fűtés hatékonyságát, és megszünteti a kazán zaját az erősen szennyezett rendszerekben.
Ha a rendszer már nagyon vízköves, a Fernox DS40 System Cleaner használata ajánlott. A Cleaner F5 Express semleges, nem veszélyes termék, amelynek jó az inhibitoros képessége, és kompatibilis a fűtési rendszerekben általában használt minden fémmel és anyaggal. A folyamatos hosszú távú védelem céljából a rendszert alaposan át kell tisztítani és öblíteni a BS7593:1992 követelményei szerint és Benchmark segítségével, Fernox Cleaner F5 Express alkalmazásával, a Fernox Protector-ral való kezelés előtt. Ajánljuk a Protector szintek rendszeres (éves) ellenőrzését.

Fizikai jellemzők:

Szín: Borostyán sárga
Szag: Enyhe
Halmazállapot: Folyékony
pH (koncentrált): 7
pH (1 %-os oldat) 7,5 – 7,8
Sűrűség: 1,201 g/cm3 (20°C / 68°F)

 

Alkalmazás és adagolás:

A Cleaner F5 Express egy átlagos méretű rendszert (100 liter vagy legfeljebb tíz szimpla radiátor) véd, és beadagolható a radiátoron vagy a töltőhurkon keresztül. A Fernox Cleaner F5 Express közvetlenül betölthető a radiátor légszelepébe vagy a rendszert töltőhurokjába a termékhez mellékelt megfelelő speciális adapterrel. A Cleaner F5 Express további/ismételt alkalmazására lehet szükség nagyobb rendszerek esetén, vagy ha a rendszer erősen eliszaposodott.
A Fernox Cleaner F5 Express a nagyteljesítményű öblítő egységgel.

Csomagolás, kezelés és tárolás:

A Fernox Cleaner F5 Express védőszer 265 ml-es aeroszol palackban, univerzális applikátor készlettel kapható. A Fernox Cleaner F5 Express mosószer nem minősül veszélyesnek, de mint minden vegyi anyag esetében: gyermekektől távol tartandó. Ne keverjük más vegyi anyagokkal. Fogyasztásra alkalmatlan. Ha a szembe vagy a bőrre kerül, haladéktalanul le kell öblíteni bő vízzel.

Termékcsoport
Fernox
Alkalmazási terület
Lakossági
Felhasználás
Fűtésrendszer
Kiegészítő termékek
Webáruház készítés